1.0.0.4
2023.03.16.
Added
Bevezetésre került a számlatulajdonságok között a Könyvelési év mező. Novitax Ntax rendszerbe történő számlaexport esetén, ennek a mezőnek az értéke határozza meg, hogy az Ntax mely évbe olvassa be a számlát. Alapértelmezetten a bizonylaton szereplő "Teljesítési dátum" mező ÉV értéke kerül ebbe a mezőbe.
1.0.0.3
2023.03.13.
Fixed
Könyvelő számára a kontírozás felületén kijelezzük a bizonylat NAV számlákkal történő összekapcsolás tényét.
Fixed
Korábban a NAV bizonylatokkal utólagosan összekapcsolt számlák, nem kapcsolt státuszban maradtak a NAV számlalistában. Ez a hiba javtása került.
Fixed
Javításra került a Partnerek ablak megjenítése. Korábban a Partnerek menüre kattintva, a megjelenő ablak egy része kifutott a képernyőből.
Added
A Partnerek menüpont alatt lehetősége van egy üzleti partnerhez Kontakt személyeket rendelni.
Added
Partner importálás esetén az utolsó import folyamat törölhető
Added
A Partnerek menüpontban lehetősége van tömeges partner importálásra. Ehhez nincs más tennivalója, mint a Partnerek adatait egy Excel táblázatba rögzíteni, már meglévő rendszeréből importálni. Az Excel táblában az alábbi adatokat tudja oszlopkban elhelyezve, a SkyDOCS rendszerbe importálni: Partner teljes neve, Partner adószáma, Partner adóazonosítója, Partner EU adószáma, Partner csoportos adószáma, Partner típusa (Magánszemély, Magyar adóalany, Közösségi adóalany, Külföldi Partner), Partner országa, Partner irányítószáma, Partner városa, Partner címe
1.0.0.2
2022.02.05.
Added
Ha a Novitax könyvelő rendszerből - NTAX - törlünk egy bizonylatot, majd bizonylatimportálást végzünk (akár a későbbiekben) a SkyDOCS rendszerből, az Ntax "emlékezni fog" arra, hogy korábban egy olyan bizonylatot importáltunk, ami jelenleg nem található az NTAX rendszerben. Így a törölt bizonylatot akkor is importálni fogja a SkyDOCS-ból, ha a SkyDOCS-ban a számla állapota nem "Importálásra vár" státuszban van. Ntax export esetén, kontírozó felület jobb felső részére került egy Visszatartva jelölőnégyzet. Amennyiben a jelölőnégyzet "kipipálásra" kerül, a számla nem fog exportálódni többé az Ntax modulba. Az opciót akkor érdemes használni, ha a bizonylatot nem szeretnénk feladni az Ntax irányába.
Fixed
Korábban, ha a feltöltéskor a számla típusú dokumentumba került feltöltésre egy bankszámla kivonat típusú dokumentum, majd a dokumentum típusát megváltoztattuk "Bankszámla' típusra, az előzőleg rögzített bankszámlaszámokat nem kínálta fel a rendszer. A hiba javításra került.
Fixed
A Dashboardon, a NAV számlák utólagos kapcsolása során a rendszer azt jelezte, hogy a kapcsolás megtörtént, azonban a kapcsolás ténye nem került rögzítésre és a számla ismét kapcsolhatóvá vált a Dashboard frissítésekor. A hiba javításra került.
Fixed
A partner adatok mentését követően gyakori hiba volt, hogy a számla további meta-adatainak oszlopát nem lehetett lefelé görgetni. A hiba javításra került.
Fixed
Korábban új magyar adóalany típusú partner felvitele esetén, amennyiben az adószám első nyolc számjegye megadásra került, hibásan került kiolvasásra a partner adószáma, ezért a partner adatok nem kerültek kitöltésre. A hiba javítása megtörtént
1.0.0.1
2022.02.01.

SkyDOCS verzió információ

Updated
Abban az esetben, ha közvetlen a számla száma elé vagy utána, egy-egy üres karakter kerül, egy új beviteli mezőre (pl. dátum vagy vevő/szállító meta-adatra) történő váltáskor, töröljük az üres karaktert, a számlaszám mezőből.
Updated
A Dashboardon (nyitó képernyőn) a NAV, utólagos számla összekapcsolását megjelenítő listában, az első tíz összekapcsolásra váró számla jelenik meg. A lista tetején leolvasható az utólagosan kapcsolható, valamennyi bizonylat.
Updated
Jelentős sebességnövekedést sikerült elérni a listák generálásakor.
Fixed
A könyvelői kontírozás során korábban a számla, NAV bizonylattal történő összekapcsolása nem valósult meg, annak ellenére sem, hogy a rendszerüzenetben annak ténye került közlésre. A hiba javításra került.